Hosszú ujjú póló a napi cseréhez

Hosszú ujjú póló

Állítólag szinte minden évben több ruhát adnak el a világon, mint annak előtte. Ha megfigyeli, akkor láthatja, hogy például a hosszú ujjú póló közül is a szekrényben van pár olyan, amelyet nemrégiben vásárolt, mégsem használ.

A gyerekek ruháival ugyanez a helyzet. Nekik is tömve van a szekrényük, mégis van egy-két olyan ruhadarab, amelyet viszonylag ritkán vagy soha nem adott még fel a kicsire. Ha már vásárol számukra, akkor hosszú ujjú pólók közül válasszon, hiszen ezeket használják ki a leginkább. A babák és a kisgyermekek ugyanis sokszor leeszik vagy leöntik magukat, vagy éppen a játék hevében a blúzra is kerül némi kosz. Ezért a gyakorló szülők tudják, hogy naponta két póló biztosan cserélődik majd a lurkón.

Amikor pólót megy vásárolni a kicsinek, figyeljen arra, hogy ne hagyja magát befolyásolni a marketing stratégiák által. Vagyis sokszor a hosszú ujjú póló csak szettben vásárolható meg egy olyan nadrággal, amely mintájával illeszkedik hozzá. De ha tudja, hogy otthon rengeteg nadrágja van, akkor ne vegyen még egyet fölöslegesen.