Hívjon és a tehertaxi azonnal készen áll!

tehertaxi azonnal

Nagyon sok megrendelés érkezik hozzánk nemcsak építőipari, ipari, kereskedelmi és élelmiszeripari vállalkozásoktól, szervezetektől és irodáktól, hanem magánszemélyektől is. Ezek leggyakrabban a lakóhely megváltoztatására vonatkozó megrendelések és sokszor tehertaxi azonnal szükséges a végrehajtáshoz.

Új lakás vásárlásakor, a felújítási munkálatok során vagy a vidéki házba történő utazáskor egyaránt segítünk Önnek a problémamentes költözésben, minimális idő és pénz ellenében. A tehertaxi azonnal fogalmába nemcsak az autó sofőrrel vagy anélkül történő bérlése tartozik, hanem egy rakodó csoport munkája is, akik segítséget nyújtanak a bútorok szétszerelésében, a biztonságos csomagolásban, a tárgyak emeleti szintre történő leengedésében vagy felemelésében, valamint a járműbe rakodáskor.

Miután a költöztetés befejeződött, a tehertaxi azonnal dolgozói mindent kicsomagolnak, összepakolnak, összeszerelik a bútorokat és megtisztítják a helyiséget. Szóval professzionális megközelítést alkalmazunk az árukezelésében.