Hatékony és kíméletes pattanás elleni krém

pattanás elleni krém

Tény és való, hogy elsősorban a tinédzsereket érintik a pattanások, de sok felnőttnek is gondot okoznak. Ha már mindent kipróbáltunk eredménytelenül, akkor érdemes az olyan pattanás elleni krém kipróbálása mellett voksolni, amelyik a természet erejével lép fel a pöttyök és az utánuk maradt hegek kezelésében.

Az agresszív kémiai pattanás elleni termékekre sajnos jellemző, hogy kiszárítják a bőrt, egyesek pedig kifejezetten csípik, marják azt. A problémás terület kiszárítása ördögi kör, mivel a szervezet úgy védekezik, hogy még több faggyút termel, ezáltal pedig még zsírosabb és pattanásosabb lesz. A goodskin.hu webáruházban megtalálható pattanás elleni krém kíméletes és hatásos. Nem szárítja túlzottan a bőrt, de nyugtatja azt és szabályozza a faggyútermelődést.

A pattanás elleni krém összetevői között csak természetes hatóanyagokat találhatunk, mint a édesgyökeret, ázsiai gázlót, zöld teát, kamillát, rozmaringot, vagyis csupa olyan növényt, ami hatásos a makacs pörsenések ellen. Próbálja ki a tapaszokat és hámlasztó pálcikákat is!