Hang- és hőszigetelő alumínium redőny

Csőmotor alumínium redőnyhöz

Az ablakok szigetelése megoldható különféle szigetelő anyagokkal, de az üvegen keresztül bizony gyakran tódul be a hideg vagy éppen a meleg. Ezt képes szabályozni az alumínium redőny. Elsősorban hosszú élettartama és hő-, valamint hangszigetelési tulajdonságai miatt döntenek egyre többen a felszerelése mellett.

Egyetlen hátránya van, hogy az ára magasabb a műanyagból készült modellekkel szemben. Mivel maga az alapanyag drágább, ezért ez a magasabb ár nem lehet senkinek meglepő.

Az alumínium redőny másik előnye, hogy a felszerelése után nem igényel karbantartást Nem kell festeni, kevésbé kopik és attól sem kell félni, hogy az UV sugarak néhány év alatt szétszedik, esetleg kilyukasztja egy hirtelen jött jégeső. Ez az egyszeri nagyobb összegű befektetés hosszú évekig gond nélkül használható.

A különlegesen megszerkesztett alumínium redőny, a hőszigetelő tulajdonságai mellett, kiváló hangszigetelőként működik. Amennyiben a lakás zöldövezeti, csendes helyen van, erre nincs szükség, de ha egy forgalmas út mellett, akkor bizony van.