Hamar megszárad az Ipanema szandál

ipanema szandál

Minden évszakban oda kell figyelni a csöppségek megfelelő öltöztetésére. Ez azt jelenti, hogy míg télen a bakancs szükséges, addig nyáron a szandál. Egyedi színekben pompázik az Ipanema szandál, amit kifejezetten a gyermekek lábára terveztek. Figyelembe vették a csöppségek anatómiáját és annak megfelelő lábbelit hoztak létre.

Sajnos a legtöbb márka úgy adja ki a gyermekeknek szánt lábbeliket, hogy a felnőtt változatot kicsinyítik. Az említett Ipanema szandál egyáltalán nem gátolja a lurkót a szabad mozgásban. Sőt, biztonságot nyújt a viselőjének, mert a tépőzár és az alapanyag magas színvonalat képvisel. Szerencsére a tengerparton is megkönnyíti a játékot, mert a napsugártól nem fakul ki a lábbeli, illetve nagyon hamar megszárad.

A legkisebbeknek és a nagyobb gyerkőcöknek is fog találni Ipanema szandált. Látogasson el a levendulagyerekcipo.hu weboldalra, ahol megtekintheti a termékpalettát! Az apróságok örülni fognak a terméknek. Mivel nem magas annak az ára, így a szülők teljes mértékben elégedettek lesznek a vásárlással.