Gyengéd védelmet nyújt a Babé testápoló

Babé testápoló

A faggyúmirigyek gyenge működése miatt az újszülöttek bőre szárazabb, mint a felnőtteké, ezért mélyreható táplálásra van szükségük. A Babé testápoló a könnyű textúrájának köszönhetően hozzájárul az érzékeny bőr hidratálásához és mindennapi ápolásához. A folyékony, tejszerű kozmetikum segít fenntartani és megerősíteni a baba bőrének védőfunkcióit, ami a széles hatókörű összetevőknek tudható be.

A komponensek közül, a kokum vaj felelős a bőr rugalmasságának javításáért. A Babé testápolóban található speciális vitaminkomplexek erősítik és megújítják a természetes egyensúlyt, nyugtató, gyulladáscsökkentő és puhító hatással bírnak. Az E-vitamin feszességet és rugalmasságot kölcsönöz, míg a kamilla enyhíti az irritációt és a gyulladást.

A termék könnyen alkalmazható és gyorsan felszívódik. Nemcsak újjáépíti a védőgátat, hanem növényi kivonatokkal is táplálja azt, garantálva a szükséges napi ápolást, hogy a baba mindig remekül érezze magát. A Babé testápoló tejes formulája az élet első napjaitól kezdve védi a csecsemők finom bőrét.