Gondoltad volna, hogy ilyen barber shopot is találhatsz Budapesten?

G-cutz Barber Shop

A hétköznapokban kitűnni olyan cél, amit mindenki szeretne elérni. Nemcsak a nők akarják, hogy a legtöbb szem rájuk szegeződjön, mert ezért a férfiak is örömmel versengenek. Mindenesetre igaz, hogy a stílusos megjelenéshez nem elég csak a figyelemfelkeltő öltözet, hiszen azt a jól megkomponált frizura teszi teljessé. Sokan vannak, akik már profi szintre vitték az otthoni hajbeállítást vagy borotválkozást, szakálligazítást, de egy szakértő barber munkájához képest, mindez csak alapvető ismeretnek számít.

Ha nem sajnáljuk az időt és a pénzt, akkor egy olyan élményben lehet részünk, amiben eddig még sohasem. A Barber Shop (06 20 621 8466, 1073 Erzsébet körút 16.) egyedi kialakítása már több érdeklődőt is bevonzott. Ebben a barber shop-ban ugyanis nem egyszerűen csak a hajadat és szakálladat intézik el, hiszen a professzionális szolgáltatáson túl, egyedi hangulat is fogad. A cél az volt, hogy adjanak valami pluszt, amit mások nem képesek nyújtani. Az eredmény teljesen magával ragadó.

A helyiség maximálisan a 20-as évek Amerikáját idézi, amikor a szeszcsempészet és a gengszterek uralma volt a toppon. A falakról ikonikus festmények lógnak, valamint korhű fegyverek másolatai is megtalálhatóak, amelyekkel lehetőség van fényképet készíteni. A kanapé nagyon kényelmes és stílusos. Minden adott ahhoz, hogy egy időutazást tapasztalj meg. Az élményt csak fokozni tudja, hogy kapsz ajándékba egy finom italt.

Ha nem akarod elrontani a hangulatot egy szimpla üdítővel vagy vízzel, akkor bátran dönts a whiskey mellett, amit gyakran már a treatment közben tudsz csak elfogyasztani, mert azonnal sorra kerülsz, főleg, ha előre foglaltál időpontot. A weboldalra ellátogatva, megismerkedhetsz a legmenőbb frizurákkal és kiválaszthatod, hogy mit szeretnél. Ugyanakkor az sem gond, ha nincs konkrét elképzelésed, hiszen a fiúk könnyedén segítenek a döntésben, vagy egyszerűen csak rájuk bízhatod magad, hogy kezdjenek a séróddal, amit csak tudnak. Ami biztos, hogy nem fogsz csalódottan kiszállni a székből. Tehát, ha a jó ruházat mellé kell egy megfelelő frizura is, akkor azt itt megkapod!