Fűnyíró robot típusok akciósan

Fűnyíró robot
Fűnyíró robot

Biztosan Ön is gondolt már arra, hogy bárcsak valaki más végezné el a fűnyírás nemes, ám annál fárasztóbb feladatát! Most végre teljesült a vágya, ugyanis a fűnyíró robot mindenféle felügyelet nélkül, automatikusan lenyírja a kisebb vagy nagyobb kerteket is.

Számos típus között válogathat annak függvényében, hogy mekkora a terület, ami karbantartást igényel. A Husqvarna Automower 450x például nagyon felkapott fűnyíró robot, mivel komplex összeállításának köszönhetően, igazi megváltásnak minősül a házak táján.

Okostelefonos applikáció is van hozzá, ráadásul remek GPS navigációs rendszer van benne. A lenyírt füvet nem tünteti el, ugyanis ez újrahasznosul és táplálja a pázsitot. Aki ezt használja, annak garantáltan több szabadideje lesz, ugyanis a fűnyíró robot automatizálja a pázsit gondozását. Energiatakarékosan működik, így nem kell a magas villanyszámla miatt aggódni. Nyugodt lehet abban, hogy a kert folyamatosan zöld és ápolt lesz, így pedig mindig szívesen lép majd be oda.

A modern házak kertjeit mindenképp érdemes szépen kialakítani, hiszen remek hangulatot ad a családi háznak. Szintén közkedvelt fűnyíró robot a Robomow RC 308, ám ez a kisebb kertek esetében ajánlott. Átlagosan kicsivel több, mint egy órán át működik és képes 800 négyzetméternyi területet is karbantartani. 3 év garancia is jár a fűnyíró robot mellé, úgyhogy bátran használhatja rendszeresen. Néhány készülékhez most akciós áron juthat hozzá a robotguru.hu oldalon, tehát megéri szétnézni és válogatni itt!

Nemcsak saját magának tesz jót vele, hanem a családjának is, elvégre együtt tölthetik azt az időt, amit máskor fűnyírásra szán. Mindegyik gépezet működése csendes, így bármikor működtethető. A bonyolult szerkezetű kertek esetén is hatékonyan végzi a munkát, ugyanis nem akad be, nem borul fel és semmilyen egyéb problémába nem ütközik. A fűnyíró robot használata által mindig gondoskodhat arról, hogy a kert szép zöld legyen és büszkén elmondhatja, rendszeresen ápolja anélkül, hogy komolyabb energiát fektetne a karbantartási munkálatokba.