Full HD kamera éjellátó funkcióval

Full HD kamera

A megfigyelés kiemelt jelentőséggel bír a biztonságtechnika terén. Bár a mechanikai védelmi rendszerekkel szemben, amilyen egy bivalyerős hevederzár, a Full HD kamera képtelen fizikai védelmet biztosítani, de az elrettentő képessége igenis óriási. Ha valaki tudja, hogy figyelik, máris igyekszik az elvárásoknak megfelelően viselkedni.

A folyamatos video kontrol révén, élőben nézhetjük távolról is a zajló eseményeket. A felbontás kritikus kérdés, főleg amikor a részletekről van szó. Ha a nagyítás során pixelesedik a kép, akkor könnyen torzulhat. Ez komoly probléma volt a régi digitális rendszerek esetében, de a Full HD kamera megoldotta a kellemetlen helyzetet.

Ha ez nem lenne elég, akkor ott van még az éjszakai üzemmód kérdésköre, ami szintén kulcsfontosságú, ugyanis gyakran a tolvajok a sötétség leple alatt érkeznek, gondolván, hogy így megússzák a felelősségre vonást. De a beépített infraledeknek hála, a Full HD kamera ilyenkor is teljes kapacitással üzemel és az eredményességére minden körülmények között számíthatunk.