Franciaágy webáruház különleges ajánlatai

Franciaágy webáruház

Bár egyre kevesebb az időnk, pihenni mégis muszáj, hiszen máskülönben nem leszünk képesek helytállni az életben. Hol tudnánk ezt megtenni, ha nem egy nyugodt hálószobában, hatalmas franciaágyon? Kiváló színvonalú termékeket kínál számunkra a franciaágy webáruház. Több szín és árnyalat közül választhatjuk ki az ideális modellt. A méretválaszték is tág, úgyhogy bizonyosan Ön is megtalálja azt a komfortos ágyat, amelyikben ki tudja majd pihenni a fáradalmait.

Nézzen be ennek érdekében a nyirbutor.hu franciaágy webáruház honlapjára! Elég sok vásárolható meg több százalék leárazással. Amennyiben most szerzi be a régóta vágyott darabot, akkor még spórolhat is egy kis pénzt. 9%-os kedvezménnyel juthat hozzá a Nílus rugós franciaágyhoz, ami 160×200 cm nagyságú. Ez csak a képen látható színösszeállításban kapható, de ez nem jelenthet problémát, hiszen a termék ízléses, gyönyörű. Ára 63 500 Ft és amint megrendeli, a franciaágy webáruház munkatársai rövid időn belül kiszállítják a megadott címre. A Nílus franciaágy például tökéletesen passzol a Boston gardrób szekrénnyel, ezekkel kitűnően be lehet rendezni a hálószobát. Ez a tolóajtós gardrób 280 cm, amire 2 év garanciát vállal a szaküzlet. Az alapmodell kétajtós, de igényelhető háromajtós változatban is. Ebben az esetben a mérete nem változik, de árban kicsit drágább. Csapágyas fióksínnel készül, így téve biztonságosabbá a fiókok használatát. Különböző színben rendelhető meg a Boston gardrób.

A weboldalon megtekintheti a termékhez tartozó színmintákat is. Igazán tágas típus, ahogy mondani szokták, sok mindent elnyel a szekrény. Ha ezt választja, biztosan nem okoz majd fejfájást a ruhák tárolása. A vállalkozás minden vásárlónak 100%-os pénz-visszafizetési garanciát nyújt. A vevőnek 15 naptári napon belül jeleznie kell ezt az igényét telefonon, e-mail-ben vagy postai úton. A Boston gardrób ideális egy modern hálószobába, amire öröm lesz ránézni mindig. Hosszú ideig kiválóan kiszolgál majd, sőt, több generáció is kihasználhatja az előnyeit.