Francia bulldogom van, kicsit kócos, mennyiért rakják rendbe?

Francia bulldog
Francia bulldog

A francia bulldog igen közkedvelt, szerető, hűséges társ a gyerkőcök és idősek mellett is. Ugyan a testarányai miatt kissé problémás fajta, de gondozása nem igényel túl nagy erőfeszítést. Mivel kistestű és a szőre is rövid, egy teljes körű kutyakozmetikai kezelés, fürdetéssel, szárítással és karomvágással együtt megúszható kicsivel többől, mint 3000 Forint.

Ha belegondolunk, hogy egy ember számára ez az összeg szinte semmilyen beavatkozásra nem elég, nemhogy teljes kozmetikai kezelésre, akkor az a 3000 Forint igazán nem sok, a mindig hűséges és játékos kedvű eb számára. Hiszen ő is akkor érzi jól magát, ha tiszta és egészséges, valamint a szőre is mindenhol rendben van, így megérdemli a törődést.

Hozza el Ön is francia bulldogját az OhMy Dog kutyakozmetikába és adja meg kedvencének a kiérdemelt kényeztetést, amit profi és állatbarát szakemberek fognak kivitelezni, akik tudják, hogy melyik kisállattal, hogyan kell és lehet bánni. Nyugodtan rájuk bízhatja a kutyusát, amíg végeznek az eljárással, mert jó kezekben lesz mindvégig.