A fordítóiroda Győr lakosainak is a rendelkezésére áll!

Fordítóiroda Győr

A Tabula fordítóirodánál nem egyszer végeztettek fordítást olyan emberek, akik magánszemélyként szerettek volna külföldi munkahelyet találni. Ehhez pedig szükségük volt erkölcsi bizonyítványra, valamint a személyes dokumentumok lefordítására. A tapasztalt és korrekt fordítóiroda Győr lakosainak is elmondja, hogy milyen árakra kell számítaniuk. De a fordítás árait még a tabula-forditoiroda.hu weboldalon is megtalálhatja.

Az árak magasabbak lehetnek, hogyha olyan nyelvre kell lefordítani a beküldött anyagokat, amit nagyon ritkán használnak. Például mongol, valamilyen afrikai nyelv, esetleg valamelyik északi országba tartozó nyelv, amire nehéz fordítót találni. Az irodánál dolgozó fordítók teljes egészében anyanyelvűek, vagyis még a szakszavakat is le tudják fordítani egyszerűen. A fordítóiroda Győr városából is fogadja az e-mail-en keresztül beküldött dokumentumokat, amelyek között szerepelhetnek orvosi és műszaki jellegű iratok is.

Azonban, ezeknek a fordítása nem 2,00 Ft/karakter áron számolandó. A jogi, az orvosi vagy a műszaki szavakat tartalmazó papírokért akár 2,40 Forintot is elkérhetnek karakterenként, beleszámolva a szóközöket is. A jogi szakfordítás árak nagymértékben függnek a szövegezés bonyolultságától. A jogi dokumentumok egyébként is hemzsegnek a szakszavaktól, de egy vádiratban még több törvény által szabályozott szakszó kerül leírásra. A Tabula fordítóiroda szerencsére nemcsak személyesen beszél az ügyféllel, hiszen akiknek nincs lehetőségük az irodába ellátogatni, online is átküldhetik a lefordíttatni kívánt dokumentumokat.

Ha Ön is külföldön él, és szüksége van egy olyan fordítóirodára, amelyik mindenféle iratot elvállal, akkor a tabula-forditoiroda.hu weboldalt böngéssze végig. A honlapon megtalálhatja az árakat és azt, hogy milyen nyelven vállalnak fordítást, illetve a határidőket. Az anyanyelvű fordítók hétvégén is dolgoznak, de csak péntek délutánig fogadják a beküldött iratokat. A jogi szakfordítás árak és a fizetendő végösszeg sokféle szempont alapján kerülhet kiszámításra.