Fontos elem a burkolókeret

burkolókeret

Egy lakás tetőszerkezete az egyik legfontosabb rész, ezért azt a lehető legjobban meg kell építeni úgy, hogy rendesen szigeteljen és ne engedjen át semmi vizet. A tetőtéri ablakok és a cserép között valamilyen burkolókeret is kell legyen, ami a két részt összeköti, így a víz nem fog tudni becsorogni.

A tetőszerkezet megfelelő kiépítéséhez szükség lesz egy komoly és hozzáértő szakemberre, valamint minőségi építőanyagokra, amelyek tartósak és strapabírók. A burkolókeret kiválasztása fontos feladat, viszont mellette még más dolgokra is oda kell figyelnünk. Az ilyen munkálatoknál fontos, hogy mindent az ellenőrzésünk alatt tartsunk, hiszen egy apró hiba is végzetes lehet.

Amennyiben mindenre odafigyelünk és csak szakemberekkel dolgoztatunk, szinte biztosan nem lesz semmilyen probléma. A munkálatokat érdemes nyáron, a melegebb hónapokban végezni. Mivel többfajta burkolókeret létezik, így nekünk kell kiválasztani azt, amelyikre szükségünk lesz. Amennyiben ezt nem tudjuk, kérjük segítséget azoktól, aki jártasok a témában és értenek hozzá!