Fedőlakk a szép körmökre

fedőlakk

Minden kifinomult, magára adó hölgynek tökéletes a manikűrje, úgy a különleges eseményeken, mint a hétköznapokban. Vannak, akik szalonban, mások saját maguk készítik el a manikűrt, de bárhogyan legyen, a megfelelő fedőlakk segítségével tartós eredmény érhető el.

Ilyen kapható az ekszerem.hu webáruház kínálatában fehér, ezüst és arany színekben. Az Essaco fedőlakk rövid idő alatt megköt, az UV és LED lámpa erősségétől függően, maximum 2 percet vesz igénybe. Akár hetekig tartó eredményt biztosíthat a körmökön, megfelelő használat és előkészítés mellett.

Tulajdonképpen ez a gél lakk készítés egyik legfontosabb alapköve. A webshopból megrendelhető lakk 10 ml kiszerelésben van jelen, ami azt jelenti, hogy egy jó darabig biztosan elég lesz. Szalonmunkához és mindennapi használatra egyaránt alkalmas, jó választás.

A minőségi fedőlakk nem fog csalódást okozni, mert szép, tartós és megbízható, könnyen alkalmazható. Rendeljen Ön is ebből a webáruházból, ahol az árak reálisak, a kiszállítás pedig gyorsan lezajlik!