Fedezze fel Omán térségét!

omán

Csodálatos hely az, ahol szépen keveredik a hagyomány és a modern jelleg az építészetben, a kultúrában és még a természeti látnivalókban is. Ez nem más, mint Omán a fenségesen magasodó hegyekkel, a sziklák között megbújó türkizkék medencékkel, röviden vádikkal.

A turisták által még alig felfedezett világ ez, ahol érezhető az igazi arab hagyományok izgalmas találkozása. Omán igazi turistaparadicsom mindazoknak, akiket vonz a felfedezés öröme és nem különböző mesterséges attrakciókra vágynak. Természeti és kulturális látnivalókban egyaránt gazdag országról beszélünk, aminek kihagyhatatlan látnivalója a főváros, Muscat. Izgalmas látnivalókkal vár ez a hegyek és tenger között fekvő város.

A varázslatos környezetben elhelyezkedő luxusszállodák 2000 méter tengerszint feletti magasságban találhatóak és páratlan élményt kínálnak az érintetlen szépségű környezetben. Továbbá, Omán közel 500 régi erőddel is rendelkezik, ezek közül a Bahla erőd a Világörökség része. Ne hagyja ki a remek lehetőséget, hogy felfedezze ezt a csodálatos országot!