Faragasztó a biztonságos tartásért

Hatékony faragasztó

Él-hal a barkácsolásért, és már régóta keres egy olyan terméket, amivel a munka során felmerülő problémákat azonnal és biztonságosan meg lehet oldani?

Ne keresgéljen tovább, hiszen a Festékaréna páratlan lehetőségekkel szolgál, ami a gyorsan száradó és biztonságos faragasztó kérdését illeti. A termék pozitív tulajdonságai szinte kimeríthetetlenek, hiszen nemcsak gyorsan szárad, hanem a tubust kinyitva azonnal kész a felhasználásra, áttetszőre szárad és vizes diszperziós. Sok ragasztóval ellentétben, a faragasztó garantálja, hogy felvitele után szinte azonnal biztonságosan megterhelhető, illetve munkálható tovább a ragasztott felület. Szerelés, fugaragasztás esetén felbecsülhetetlen segítséget nyújt.

Néhány dologra azonban érdemes odafigyelni, mielőtt belekezd a munkába. A faragasztó alkalmazása ideális esetben szobahőmérsékleten történik, felvitele megvalósítható ecset vagy henger segítségével, 24 órán belül éri el végleges szilárdságát, a fölösleges ragasztó pedig vízzel eltávolítható a felületről, természetesen a ragasztást követően.