Életet menthet a láthatósági pulóver

láthatósági pulóver

A fényvisszaverő ruházat nagy hasznunkra lehet, ha sötétedés után is dolgozunk, kerékpározunk stb. A hideg idő beálltával vastagabb öltözékre van szükségünk és ilyenkor a legtöbben mellény helyett, a láthatósági pulóver viselése mellett döntenek. Fontos tudni, hogy életmentő lehet ez a ruhadarab, ugyanis statisztikák kimutatták, miszerint a balesetek jelentős hányadát a nem megfelelő látási viszonyok okozzák.

Biztonságosabbá tehetjük a közlekedést és a munkát is láthatósági pulóver használatával, ami lehet narancs, citromsárga vagy vörös fluoreszkáló. Fontos alkotóeleme a fényvisszaverő csík, ami a benne található kristályok által veri vissza a kibocsájtott fényt.

Nagyot javíthat a biztonságérzeten gyenge és rossz fényviszonyok között. A láthatósági pulóver kiváló példányainak megvásárlása lehetséges a netpolc.hu webáruházban, ahol ugyanakkor korrekt árakat is találunk. Három alapszín és öt fényvisszaverő csík közül biztosan ki tudja választani az ízlésének megfelelő modellt. Döntsön a biztonság mellett és rendeljen láthatósági pulóvert!