Elegáns és ergonomikus kialakítású NOBO fűtés

Nobo fűtés
Nobo fűtés
Nobo fűtés

A fogyasztók minden évben egyre többet gondolkodnak az elektromos készülékek használatának hatékonyságáról. Ez nagymértékben vonatkozik a különböző fűtőberendezésekre is.

A több mint 100 éves múlttal rendelkező NOBO fűtés technológiájának célja az energiatakarékos fűtőberendezések fejlesztése és tökéletesítése az otthoni használatra. Egyetlen más márka sem rendelkezik ekkora hozzáértéssel a melegítő eszközök gyártásában. A NOBO fűtés produkálja a legfrissebb eredményeket a villamos energia felhasználásának és hővé történő átalakításának hatékonyságában. Évekkel ezelőtt az is elég volt, ha vásároltunk egy hagyományos fűtőtestet, csatlakoztattuk és maximális teljesítményen működtettük anélkül, hogy az bármilyen szabályozóval rendelkezett volna, a levegő hőmérsékletének beállítására a szobában.

Ez mára lényegesen megváltozott. A NOBO fűtéshez kapcsolódó termékek a világ több mint 20 országában beszerezhetőek. A kiváló minőség és magas színvonalú terméktervezés lehetővé teszi a vállalatnak, hogy vezető szerepet töltsön be a piacon.