Eleganciát csempész poharunkba a prémium konyak

Konyak díszdobozban

A rég várt baráti összejövetel vagy a családi ünnepségek alkalmával, a finom ételek mellett, az alkoholos italok sem hiányozhatnak az ünnepi asztalról. Természetesen a fő irányelvet, miszerint csak mértékkel fogyasszunk, nem felejthetjük el egy pillanatra sem. Azonban a különleges alkalomhoz, különleges ital dukál, a konyak pedig tipikusan az a fajta alkohol, ami remekül illik bármilyen eseményhez.

A több száz éve töretlen népszerűségnek örvendő borpárlat eleganciát csempész az együtt töltött minőségi időbe, azonban a tökéletes hangulat megteremtése érdekében figyeljünk oda az olyan fontos részletekre, mint a megfelelő konyakos pohár.

Az ital kitöltése után érdemes pár percet várni és szellőztetni a konyakot, mint ahogyan azt tesszük a régi borok esetében is. A Diszkontital gazdag termékkínálatából pénztárcájának megfelelően választhat a prémium italok közül, a termékek mindegyike garantáltan emeli majd az est színvonalát. Ha egy kedves ismerősét szeretné meglepni a finom nedűvel, a díszdobozban csomagolt konyakok állnak a rendelkezésére.