Egyszerűen összeszerelhető fémpolc

Polcrendszerek raktár helyiségekbe

Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető eszközt keres a műhelyébe, irodájába vagy a kül- vagy beltéri helységekbe? Erre a fémpolc nagyszerű választás lehet, hiszen mindamellett, hogy stabilitás jellemzi, akár laikusok szempontjából is pillanatok alatt, könnyen összeszerelhető.

Kisebb eszközök tárolására ajánljuk figyelmébe a csavaros fémpolcot, ami több méretben kivitelezhető. Felülete jó minőségű festékkel van befedve, de a horgonyzott formában előállított modellje is beszerezhető.

Mindezek mellett, az összeszereléskor vegye figyelembe, hogy nem minden polc szerelhető össze ugyanazon a területen belül. Ilyen kivételnek számítanak a colos, illetve a metrikus méretezésű fajták.

A fémpolc nem csupán csavaros szerkezetből állítható össze. Erre a funkcióra alkalmas a csavarmentes is, ami a szerelhetőség érdekében, különböző tartozékokkal van ellátva. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, szerezze be a termékeket a szaküzleteinkből vagy rendelje meg házhozszállítással! Nagyobb mennyiség esetén egyedi árajánlatot is kérhet.