Egyszerűen összecsukható Caretero utazóágy

caretero utazóágy

Mit tegyünk, ha csemeténk csak kiságyban tud aludni, még nyaralás, utazás közben is? Vigyünk neki ágyat! A Caretero utazóágy biztosítja a komfortos fekhelyet minden körülmények között. Összecsukható, így nem foglal sok helyet az autóban.

Egészen biztosan találunk neki egy kis helyet a csomagtartóban. A biztonságot nyújtó környezetben a gyermek könnyen álomra szenderül és egész éjjel nyugodtan pihenhet. Ez legfőbbképpen annak köszönhető, hogy a Caretero utazóágy rendkívül kényelmes. Nagyon puha matraccal rendelkezik, így a lurkó egyáltalán nem fogja hiányolni az otthon megszokott fekhelyét. Biztonságos, hiszen az egyedülálló Double Lock rendszere megakadályozza, hogy az ágy spontán összecsukódjon.

A szülőknek pedig az is remek hír lehet, hogy a Caretero utazóágy valóban könnyen nyitható, csukható, rendkívül kevés időt igényel ahhoz, hogy a használója rendelkezésére álljon. Könnyű, kompakt és komfortos. A fullbaby.hu webáruházban többféle színben megrendelhető, verhetetlen áron, gyors kiszállítással.