Egyszerű, de tartós fa kutyaház

Fa kutyaház

Egy hűséges állatnak nagyon is kijár a megfelelő törődés. Az otthon biztonságáért sokan tartank a kertben olyan kedvencet, amelyik éles hallásával és jó szaglásával gyorsan észreveszi, ha valaki nem pozitív szándékkal közeledik az ingatlan felé. Azonban teljes megbecsülést érdemel az ilyen eb, hiszen neki köszönhetjük a maximális biztonságot, ami csaknem megfizethetetlen. Ha nem igényel fajtájából adódóan különleges lakhelyet, elég az egyszerűbb kivitelű fa kutyaház a célra.

Sok olyan eb van, amelyik kimondottan élvezi, amikor végre lehűl kint egy kissé a levegő, mert így a dús bundája nem melegíti olyan nagyon, hogy az kényelmetlen legyen. Attól függetlenül, hogy a fa kutyaház nem hőszigetelt, még fontos a tartóssága, amit a minőségi alapanyagok és gondos kivitelezés garantál. Több változatban kapható, így kiválaszthatjuk azt, amelyik leginkább illik a kert stílusához. A fa kutyaház könnyedén kiszolgál egy ebet teljes életén keresztül, hiszen a fokozottan veszélyeztetett részel, amilyenek az élek és sarkok, külön rágásvédettséggel vannak ellátva.

Néha olyan szerencsés helyzetbe kerülünk, hogy nemcsak egy, hanem egyenesen két kutyus is található otthon, hogy fokozza a biztonságot. Már csak azért is megéri párban tartani, mert így jól elszórakoztatják egymást és nem unatkoznak. A lakhatás esetén felmerülhet az iker kutyaház lehetősége. Érdemesebb lehet ezt a kivitelt választani, mint két különállót, mert így jóval kevesebb helyet foglal el és a takarítás során is csak egy kuckóval kell törődni. Az iker kutyaház két külön bejárattal van ellátva és a belső részt egy válaszfal különíti el egymástól, ami igény szerint akár ki is vehető, ha békésen vannak egymás társaságában.

A levehető tető révén, nemcsak gyors, de roppant egyszerű a takarítás. Fa és tégla kivitelben is kapható iker kutyaház. A masszív szerkezetek igény szerint hőszigeteltek is lehetnek. Biztosítsunk maximális kényelmet kedvező áron a kutyahazgyar.hu oldal termékei jóvoltából! Az ebek minden bizonnyal meghálálják majd a gondoskodást, ezért tegyünk a boldogságukért!