Egyedi kínálattal várja a menyasszonyi ruhaszalon

Menyasszonyi ruhaszalon

Kétségtelen, hogy Budapesten nem egy ruhaszalon várja az ifjú menyasszonyjelölteket. Viszont kevés olyan menyasszonyi ruhaszalon van, még a fővárosban is, amelyik a világban is ismert vezető tervezők ruháit kínálja.

Némelyik, hazánkban is elfogadott klasszikusabb darabokat készítő divatház már honossá vált az üzletükben. Az ilyen darabokat kedvelő hölgyek egymásnak adják a kilincset a próbára. Ezt előre egyeztetett időben lehet elvégezni a menyasszonyi ruhaszalon munkatársaival.

Mivel a legtöbben a délutáni órákban érnek rá, így érdemes jóval a kiszemelt dátum előtt időpontot foglalni, hiszen egy próba két-három órán át is tart. Van amikor gyorsabban készen vagyunk, de a menyasszonyi ruhaszalon célja, hogy az innen ruhát kölcsönző hölgyek elégedettek legyenek.

Ehhez pedig néhány darabot fel kell húzni, igazgatni. Van, aki gyorsan dönt, de ez nem mindenkinek jön össze. Az esküvőt megelőző időszak általában nem a nyugalomról ismert, így a ruhapróba néha lelki tanácsadással is össze van kötve.