Detralex 500 mg a vénák egészségéért

detralex 500mg

Az aranyér igen kellemetlen, olykor kifejezetten fájdalmas tünetekkel jár. A Detralex 500mg gyors és hatékony segítséget nyújt az érrendszeri betegségekben szenvedőknek. Érvédő hatású gyógyszer, ami gátolja a vénák tágulását és növeli a hajszálerek ellenállását.

Éppen ezért ajánlott a vénás eredetű fájdalmakra, nehézláb érzésre, valamint a lábfeszülés kezelésére. A nehézláb érzése gyakori probléma manapság, ahogy az aranyér is. Az utóbbi rengeteg embert érint, kortól és nemtől függetlenül. A Detralex 500mg a heves aranyeres krízis kezelésében rendkívül gyorsan kifejti a hatását, a pozitív tulajdonságai ugyanis már 1 nap alkalmazás után érezhetőek. Az éjszakai lábgörcs és annak feszülése gyakori panasz a rendelőkben. A Detralex 500mg ezekben az esetekben is hatékony.

A tabletta szedése mellett, ugyanakkor a séta és a megfelelő kompressziós harisnya viselése is javíthatják a keringést. A termék vény nélkül kapható, egészségpénztári kártyára vásárolható. Online is beszerezhető az agnespatika.hu weboldalról!