Cseréljük rendszeresen a vízszűrő betétet!

vízszűrő betét

A megfelelő tisztaság elengedhetetlen az egészséges kikapcsolódáshoz. Nem véletlen, hogy a medence szerves részét képezi a vízszűrő betét is, ami megkönnyíti a mindennapos használathoz szükséges higiénia jelenlétét.

A nyáron pancsolni vágyó családoknak gyorsan elmegy a kedvük a felfrissüléstől, amikor a vízben rovarok és más szennyeződések úszkálnak. Ehhez jönnek hozzá azok a napok, amikor a szél erősebb a megszokottnál és a tiszta víz megtelik porral, meg mindenféle úszkáló levelekkel.

Sokan kézzel próbálják megszabadítani a vizet a nem kívánt tárgyaktól, ez azonban nemcsak hosszú folyamat, hanem undorító is. Mások inkább kézi hálót alkalmaznak, ami bár alkalmas a nagyobb tárgyak kihalászására, de nem használható folyamatosan.

Végül maradnak a lebegő szűrők, amelyek folyamatosan végzik a munkát helyettünk. Használatuk kényelmes, nekünk csak arra kell figyeljünk, hogy a vízszűrő betét rendszeresen cserélve legyen. A cserét a nyomás értéke adja meg, amikor eléri a 8 BAR-t. Ilyenkor új vízszűrő betét szükséges.