Csak a magas minőségűt kerékpár sárvédőt éri meg választani

kerékpár sárvédő
Sokan csak akkor jönnek rá, hogy mennyire fontos egy bicikli bizonyos alkatrésze, tartozéka, amikor az valamiért hiányzik. Kétszeresen igaz ez a kerékpár sárvédő esetében, ami rossz, esős, sáros időben aranyat ér. Sokan pedig nem is veszik komolyan ennek a fontosságát, így, amikor a régi cserére szorul, bátran döntenek a legolcsóbb, silány minőségű modell mellett.
A felszerelést, illetve az első kipróbálást tekintve pedig egyből felüti a fejét a gond, hiszen a rosszul kiválasztott kerékpár sárvédő nem azt adja, ami elvár a tulajdonos. Meglehet, hogy véd a felcsapódó víz és sár ellen valameddig, de ha állandóan elmozdul, ide-oda csapódik a rázkódás miatt, akkor nagyon kellemetlenné, akár idegesítővé is válhat a tekerés.

Ezért is mondják a hozzáértők, tapasztaltabbak, hogy csakis a magas minőségű kerékpár sárvédő jöhet szóba. Ha pedig megvan a tökéletes modell, akkor érdemes odafigyelni a rögzítésre. Többféle módon történhet ez. A legnépszerűbb módszer talán a legegyszerűbb, főleg az úgynevezett lepattinthatós kerékpár sárvédő esetében. A kompozit PVC-ből készült változatok előnye, hogy jól bírják a strapát, ezért biztosan nem fognak csalódást okozni.