A Cornito tészták nem tartalmaznak koleszterint

Ízletes Cornito tésztafélék

Olyan termékeket forgalmazunk, amelyek sok embernek megteremtik azokat az ételeket, amelyeket eddig nem élvezhettek az ételérzékenység miatt. A Cornito tészták támogatják a gluténmentes paleo étrendet és mindenki élvezni fogja az ezzel az alapanyaggal készült ízeket.

Azoknak is ajánlott a fogyasztásuk, akik nem küzdenek semmilyen ételérzékenységgel, hiszen ezzel kialakítható az egészséges életmód könnyedén. Amikor nagykanállal fogyasztja a spagettit, akkor titkon arra gondol, hogy ezzel most hozzájárul jó pár kiló gyarapodásához, viszont a Cornito tészták spagetti formájában is elkészíthetőek, viszont a csökkentett szénhidrát tartalomnak hála, nem kell tartani, hogy idővel ránk fog ragadni néhány kiló.

A Cornito tészták termékcsaládjában több izgalmas alapanyagot fog találni, hogyha tüzetesebben szemügyre veszi ezeket. Olajos és túlfűszerezett chipsek helyett, fogyasszon inkább a Cornito pikáns ostyájából, ami kiváló nassolnivaló lehet egy vasárnapi családi film megnézése közben. A Cornito tészták szuper alapanyagoknak számítanak, hogyha levesekről van szó. Nem tartalmaznak színezéket, mégis étvágygerjesztően jól néznek ki. A tojásérzékenységgel nem jó játszani, ezért helyettesítheti a hagyományos tésztaféléket ezekkel a minőségi termékekkel.

Ne bánkódjon akkor sem, ha a mindennapjaiban a magas koleszterin szint nagy problémát okoz, mert a Cornito tészták nem tartalmaznak koleszterint. A gluténmentes zsemlemorzsa is szerepel a gyártó termékei között, ami szintén számos étel alapjául szolgálhat úgy, mint egészséges hozzávaló. A gyönyörű sárga színét nem az ételszínezéknek köszönheti, hanem a kukoricának, amiből elkészült.