Chili szósz pizzára, hamburgerre, levesekbe

Chili szósz
Chili szósz

Van, aki az édes ételeket szereti, mások inkább a sós ízek iránt rajong. Viszont, az igazán különleges chili szósz olyan készítmény, amit legtöbben szívesen fogyasztanak, annak ellenére, hogy csípőssé teszi az ételt. Nagyon jól fel lehet dobni vele szinte bármit, aminek már megunta az ízét és úgy érzi, hogy belefér egy kis változatosság.

Több típusú chili szósz is megvásárolható, így azok is kipróbálhatják, akik először csak az enyhébb csípősséget bírják. Természetesen a mennyiségtől függ, hogy mennyire erősíti meg az ételt, amire ráteszi.

Az egyik közkedvelt termék ezen az oldalon a Nyelvterpesz chili szósz, amiről tudni kell, hogy extra erős, ezért inkább haladók számára ajánlott a fogyasztása. Húsokhoz, tésztákhoz, de még levesekhez is érdemes használni. Aki pedig szeretné feldobni valami különlegességgel az omlettet, annak is remek választást jelent ez csípős szósz.

Mi több, pizzára vagy meleg szendvicsre is használható. Aki egyszer már kipróbálta a chili szósz valamelyik változatát, az garantáltan egyre többel fog kísérletezni!