Borítékolás gyorsan és könnyedén

borítékolás

Manapság olyan szolgáltatásokra van szükség, amelyek nélkül sokkal több munka hárulna a cégek dolgozóira. Sokan talán nem is tudják, hogy a borítékolás mennyi időt takarít meg. Elég sokan a gépiesítés ellen vannak, de azért meg kell jegyezni, hogy egy-egy monoton munkafolyamattól jobb megszabadulni.

A Delfin Rendszerház mindenféle reklámanyagot, számlát és egyéb levelek borítékolását elvégzi. A nagyon profi cég nem csupán ettől az időigényes feladattól szabadítja meg az embereket, hanem még a postára is elszállítja a csomagot. Legyen szó A3, A4 méretek nyomtatásáról, adatimportálásról, ezzel mind meg tudnak birkózni a vállalat dolgozói. Amennyiben a borítékolás mellett más kiegészítő szolgáltatásra is szüksége lenne a klienseknek, akkor ez csupán megegyezés kérdése.

Lényegében a darabszám egyáltalán nem mérvadó, ugyanis ez a kiváló cég akár 100 000 darabot is hamar elkészít. A borítékolás önmagában nem nehéz művelet, de ha több ezer levélről van szó, akkor már teljesen másképp néz ki a helyzet.