Bing párna a kényelmes alvásért

Bing párna

Az ágybeli kiválasztása a gyermekeknek kihívást jelenthet számos kérdés miatt, például milyen anyag, magasság és dizájn közül választhat. Egy másik fontos tényező, amit figyelembe kell venni, az életkor, mivel egyes darabok 3-4 éveseknek készültek, mint például a Bing párna, mások pedig 8 év feletti csemetéknek. Figyelje meg, hogyan alszik, a hátán vagy az oldalán?

A Bing párna fő célja az egyenletes súlyelosztás a fej és nyak között. Ellenőrizze azt is, hogy válla milyen mélyen süllyed a matracba. A nyak alapja és a vállak közötti távolság kiszámításával ideális magasságnak kell lennie. Fő célja, hogy elősegítse a gerincoszlop természetes kiigazítását alvás közben, a Bing minta pedig a szórakoztatásért is felelős.

Javasoljuk, hogy akkor vegyen párnát a babájának, amikor már körülbelül 2 éves. Amikor jogosnak érzi, hogy a kiságyból egy nagyobba költöztesse, akkor érdemes beszerezni a Bing párna szettet. Ilyenkor arra törekedjen, hogy alacsony, de mégis kemény legyen, mert így pihentető alvásban lesz része a kicsinek!