Berekfürdő szállás: fedezze fel a Nagykunság szívében rejlő kincseket

Berekfürdő szállás

Különleges nyári élményre vágyik? Látogasson el az alig több mint 1000 főt számláló Berekfürdőre! Berekfürdő szállás is érdekli? A Szálláskérés oldalon üdülőház, apartman, penthouse és parasztház is várja. Az Alföld szívében található Berekfürdő a Hortobágyi Nemzeti Park és Nagykunsági tájegység határán fekszik. 1828-30 között a Nagykunsági tanyavilágban Pávai-Vajna Ferenc fúrt két kutat, és az ott talált víz 1974-ben gyógyvízzé lett nyilvánítva.

Valahol ott kezdődött Berekfürdő szárnyalása, amit egyszer Önnek is látnia kell! Mártózzon meg a Berekfürdői Termál- és Strandfürdő alkáli-hidrogén-karbonátos, jódos gyógyvizében és fedezze fel a Nagykunság rejtett kincseit! Barangolja be a Hortobágyi Nemzeti Parkot és merüljön el az alföldi magyar kultúra, illetve gasztronómia remekeiben!

Ha már ott jár, ne felejtse el megtekinteni a Szovjet Repülőtér Titkai Múzeumot, amelynek a különlegessége egy szovjet felségjelzésű MI-24D jelzésű harci helikopter, ami Európában egyedülálló módon csak Berekfürdőn látható. Berekfürdő szállás szempontjából nem kinál annyi lehetőséget, mint a nagyobb fürdővárosok, de igazi kikapcsolódást, felüdülést és életreszóló élményt igen. Kelljen útra és idén nyáron fedezze fel Ön is!