BackScan a hát feltérképezésére

Gyors a BackScan
Gyors a BackScan

Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amelyeket megkeseríthetnek a különféle fájdalmak; az egyik legkínzóbb ezek közül a hátfájás, amely jelentősen csökkentheti az ember mozgási aktivitását. Szerencsére hazánkba is megérkezett a BackScan, az eddigi leghatásosabb és legalaposabb készülék, amely a hát, a gerincoszlop feltérképezésére szakosodott.

Az általa készített 3D technológiájú ábra segítségével az orvosok könnyedén észrevehetik a gerinc elváltozásait, annak helyzetét, amelynek következtében a pontos diagnózis felállításával megfelelően kezelhetővé válnak a panaszok.

A http://www.kineziologiai-tapasz.hu/hirek/az-elso-backscan-rendelo-budapesten-a-16-keruletben linkre kattintva megnyílik egy honlap, amelyen az olvasható, hogy Budapest 16. kerületében megnyílt Magyarország első BackScan rendelője, amely várja a fájdalomtól szabadulni kívánó pácienseit. A korszerű technológián alapuló BackScan készülék óriási segítséget jelent az orvosoknak a hiteles és pontos kórmegállapítás felállításában.