Babaágynemű természetes szövetből

babaágynemű
babaágynemű
Minőségi babaágynemű

Nemcsak a fehérneműk vásárlása bír különleges jelentőséggel, ha újszülött érkezéséről van szó. Szintén kulcsfontosságú tétel a babaágynemű kiválasztása is. Az egyes kiegészítők helyes megválasztásának jelentősége, habár néha túlbecsüljük, a jövőben határozottan vezető szerepet tölt be. Miért? Mert minden, ami a kis csodával érintkezik, különösen az élet első napjaiban, nagyon fontos.

Ezért az újszülötteknek olyan babaágyneműt kell vásárolni, amelyik megfelel számos szigorú és kompromisszum nélküli kritériumnak. Az első ilyen a természetesség. Itt a maximumra kell törekedni! Minél természetesebb az összetétele, annál jobb.

Pontosabban fogalmazva, egy újszülöttnek teljesen lényegtelen, hogy milyen színű a paplan vagy a párna, milyen minta van rajta vagy jól illeszkedik-e a gyerekszobában található tapétához. Viszont a szintetikus vagy allergéneket tartalmazó anyagokra azonnal reagál. Nyilvánvaló tehát, hogy az első és legfőbb kritérium a babaágynemű kiválasztásánál, az hogy 100%-ig természetes textíliából készüljön.