Baba rugdalózó éjszakára, nappalra

baba rugdalózó
baba rugdalózó
Baba rugdalózó

Teljesen másképp működik a pici babák hőháztartása, mint nagyobb korban és ilyenkor lényegesen hajlamosabbak a megfázásra, ezért olyan ruhaneműkbe kell öltöztetni őket, amelyek melegen tartják a testüket. Nemcsak nappal, hanem éjszaka is megvédi a kicsiket a megfázástól a baba rugdalózó.

A legtöbb csöppség szereti lerúgni magáról a meleg takarót éjjel, így a szülők folyton takargatják őket. A legpraktikusabb ruhanemű a kezdeti időszakban a baba rugdalózó, mert a zárt lábvég kialakításának köszönhetően, nem lóg ki a lábfeje belőle és a testének többi része is fedésbe kerül.

Pizsamaként is tökéletesen működik a baba rugdalózó, hogyha egy ilyenben fekteti le, mert biztos lehet abban, hogy nem fog megfázni, még akkor sem, hogyha a legmozgékonyabbak közé tartozik.

Ráadásul, amikor a baba elkezd csúszni-mászni, felfedezni a környezetét, akkor ez a rendkívül hasznos ruhanemű megvédi őt. Igazán cuki baba rugdalózók megvételére van lehetőség a lyamar.hu webáruházban, innen biztosan nem távozik üres kézzel!