Az ugrálóvár árak függnek a játék méretétől

ugrálóvár árak

A légvárakkal legtöbb esetben a gyerekes családok a különféle rendezvényeken, majálisokon, gyerekzsúrokon és játszóházakban találkoznak. Az ugrálóvár árak változnak a mérettől függően, a nagyobbak csakis kertben helyezhetőek el, viszont a kisebb, 2-4 fős változatok már a gyerekszoba ideiglenes mókagyára is lehet.

A légvár rendszerint stabil anyagból készül, sok varrással, hogy ellenálló legyen a használattal szemben. Ventilátorral nagyon könnyen fel lehet fújni, persze a nagyon nagy modellek felállítása órákba telik. Az ugrálóvár árak nemcsak a mérettől, hanem a típustól is függnek. Az egyszerű, bújkáló-ugrálós változatok a legolcsóbbak, ennél viszont kicsivel drágább a csúszdával megspékelt típusok.

A játékközpontok és akadálypályák a magasabb ugrálóvár árak képviselői és ezek felett leli meg csak a csúcsot, vizes-medencés formában. Ismertesse meg gyerekeit Ön is a mókázás egy új dimenziójával! Szobába vagy udvarra való modelljeinket most online is beszerezheti, tehát kattintson az oldalunkra!