Az összecsukható bevásárlókosár hűséges szolgája lehet

összecsukható bevásárlókosár

A bevásárlótáska legyen könnyű és sok helyet biztosítson, ez magától értetődő ezeknél a termékeknél! Az összecsukható bevásárlókosár űrtartalma 22 liter, alumínium kerete van és vízlepergető poliészter anyagból készült. A robusztus univerzális méretű kosár ezért nem fél a víztől és hűségesen szolgálja még esőben is.

Az alján található láb megakadályozza a szennyeződéssel és nedvességgel való érintkezést. A vízlepergető hordtáskahuzat gumiszalaggal további időjárás- és vízvédelmet is nyújt. Külön megvásárolható és szükség esetén a fogantyúhoz rögzíthető. Talán némelyikünk jobban szereti, ha senki sem látja, mi van a kosarában. Klasszikus kosarunk ebből a szempontból is felülmúlja a versenytársakat. Az összecsukható bevásárlókosárnak van egy cipzáras belső zsebe, ahol a kisebb tárgyak is tárolhatóak.

Ráadásul ezek 30 kilót is elbírnak. Ha kicsit nehezebb a tartalom, még jobban örülhet, hiszen a kosár lehajtható fogantyúja párnázott. Az összecsukható bevásárlókosár XS formátumban is elérhető 5 literes űrtartalommal, ha kisebb mennyiséget szeretne szállítani.