Az OpenCart jobb, mint valaha

Az OpenCart sok témát kínál
Az OpenCart sok témát kínál

A webshopok az utóbbi években Magyarországon is egyre jobban kezdenek elterjedni, hiszen az emberek fokozatosan jönnek rá az internetes vásárlás előnyeire. Az OpenCart webáruházak régóta nagy népszerűségnek örvendenek. Mivel ennek a rendszernek van a legtöbb ingyenes sablonja, így a fejlesztők is emellett döntenek, amikor vásárlási felületet hoznak létre.

Az előzőleg említett áruház motorverziója 1.4 volt, amelyet most az OpenCart fejlesztői tovább bővítettek, és ezt a 2.0 számmal látták el. Azt mindenkinek tudnia kell, hogy a kinézet az új verziónál talán semmit sem változott, ugyanakkor a működésen igencsak sokat javítottak a szakemberek. Az OpenCart legújabb típusával a legtöbben meg vannak elégedve, mert ez a felület sokkal letisztultabb, továbbá az admin felület is könnyebben kezelhető.

Aki szeretne, az a webshopjába különféle bővítményeket telepíthet, amelyek által jobbnál jobb lehetőségekre lesz alkalom, ilyen például a Hangouts, PayPal és egyéb, ehhez hasonló modulok. Az OpenCart 2.0 az új dolgok mellett számos hasznos régi funkciót is megőrzött, így akik ezekhez szoktak, azoknak nem kell teljes változásra számítaniuk.