Az MYSQL programozásról pár mondatban

WordPress készítése

Egy internetes bolt indítása az egyik legjobb módja annak a 21. században, hogy egy adott cég a lehető legtöbb mindenkinek meg tudja jeleníteni a termékeit és növelje az eladásait. Azonban egy webshop megalkotása nem olyan könnyű. Kivételt képez a WordPress webáruház, amelyiket viszonylag egyszerű összedobni úgy, hogy közben az eredmény igenis kielégítő. Miért is éri meg ezt választani, mik ennek az előnyei? Sokan azért döntenek a WordPress webáruház mellett, mert adottak az ingyenes sablonok.

A WordPress-ben könnyedén megváltoztatható az oldal kinézete úgy, hogy közben a tartalmak megmaradnak. A kiválasztott dizájnt egy sablon segítségével lehet a honlapra telepíteni. A WordPress webáruház tehát roppant változatos. Ha pedig az ember úgy dönt, hogy mégsem jó, amit kiválasztott, akkor nincs baj, hiszen percek alatt cserélhet egy újra. A tartalom ugyanaz marad, de a honlap megjelenése, a színek, a betűtípusok megváltoznak. Rebranding esetén ez pedig egy remek megoldás lehet.

A WordPress webáruház megalkotásakor a tervező rendelkezésre több mint 12 ezer ingyenes theme áll. Aki pedig fizetni is hajlandó, az akár 30 ezer sablont is kaphat. Ugyanakkor szinte biztos, hogy az ingyenes sablonok között is talál olyat, amelyik minden igényt maximálisan kielégít. Egy szoftverfejlesztő vállalat ebben segíthet, illetve a MYSQL programozás számos gondjára is megoldást adhat.

Miről is van szó? Nos, a MySQL egy általános célú, többfelhasználós, SQL-alapú relációs adatbázis-kezelő rendszer. Ennek a hatékonyságát növeli, hogy az adatokat kétdimenziós táblák formájában lehet tárolni. A MYSQL programozás során több, mint 10 millió telepítési forma áll rendelkezésre. Kik használják ezt? Kiknek fog biztosan beválni? Azt tudni kell, hogy az applikációk spektruma az egyéni kis felhasználóktól a legnagyobb cégekig terjed. A MYSQL programozás mellett döntött már például a Nokia, NASA, Yahoo, Motorola, Alcatel és a Linux is. A MYSQL programozás sikerét mindenképp az adja, hogy ez nyílt forráskódú rendszerekre alapul. A programozáskor pedig gyorsan és precízen lehet haladni a feladatokkal.