Az Imagine társasjáték megdolgoztatja az agyunkat

Imagine társasjáték

Gyerekként könnyű volt a fantáziánk erejével megeleveníteni a nagyok előtt láthatatlan dolgokat, így téve izgalmassá és kalandossá minden percet. Bizony, a kicsik előnyben vannak, ha a képzelőerőről van szó, de ez óhatatlanul is azt jelentené, hogy a felnőttek elveszítették volna ezt a csodás képességüket?

A választ megtalálja az Imagine társasjáték segítségével. A szóban forgó roppant kreatív és innovatív társas felébreszti az Önben szunnyadó ötletes gyermeket és olyan önfeledt perceket kínál, amelyek alatt megcsillogtathatja az eszét is.

Az asszociációs alapokra épülő Imagine társasjáték megdolgoztatja az agyunkat, hiszen a játékmenet során a cél, hogy úgy döbbentsük rá a csapattársainkat a megfejtésre, hogy közben egyetlenegy szó sem hagyhatja el a szánkat.

Az Imagine társasjáték azonban nem a mutogatós típusú termékek közé tartozik, ennél sokkal több, hiszen bonyolult és logikusan felépített ábrák, motívumok állnak az ügyes játékosok rendelkezésére annak érdekében, hogy minél gyorsabban körülírhassák a megfejtést.