Az elektromos gyerekmotor mosolyt csal az arcokra

Elektromos gyerekmotor

A kisfiúk legnagyobb öröme, amikor kézbe kapják a legelső a felnőttekéhez hasonló járgányukat. Elektromos gyerekmotor különböző kialakításban és változatos színben sorakozik az online webshopok polcain, ahol részletes leírás található minden prémiumkategóriás kialakítású robogóról.

A minőségi alapanyagokból összerakott szerkezet 3 és 8 év közötti gyermekeknek lett megalkotva, 30 kg teherbírásig. Az erős struktúrának köszönhetően, kiválóan alkalmas a szabadban és az udvaron töltött pillanatok idejére.

Az elektromos gyerekmotor újratölthető akkumulátorral rendelkezik, ami 8-12 óra alatt feltöltődik és képes ellátni a használatához szükséges energiával a járgányt.

A kényelmes ülés biztonságos, így a csemeték nem pottyannak le egyszerűen utazás közben. Az elektromos gyerekmotor gombbal indítható és irányítható előre vagy hátra. A jármű maximális sebessége 2,8 km/h, ami a digitális műszerfalon látszik, az akkumulátor töltöttségi szintjével együtt. Lepje meg a csemetéjét az igazi élményt biztosító akkumulátoros szerkezettel!