Az egyéges megjelenéshez itt a férfi baseball sapka!

Férfi baseball sapkák

Egyre több vállalat vásárol egyszínű kiegészítőket a munkatársainak, ami egységességet kölcsönözhet, főleg ha még azon a céglogó is megtalálható. A női és férfi baseball sapka beszerzése oldalunkon nagyon egyszerű, ráadásul roppant dizájnos. Döntse el, melyik modellt választja és kérje tőlünk, hogy tegyük egyedivé logóhímzéssel!

Válasszon olyan színűt, ami illik a vállalatának arculatához! Kampányok és összejövetelek alkalmával is szívesen kerül képbe a férfi baseball sapka, hiszen azonnal fel lehet venni.

Ajándékötletként szintén kiváló, amivel közvetett módon népszerűsítheti a saját cégét. Szögletes és kerek napellenzővel, akár többsávos, színes változatban is tud rendelni a felhozatalunkból. A minőségi férfi baseball sapka kínálat mellett, érdemes szétnézni a pólók között is, amelyek kiválóak lehetnek munkaruhaként hölgyeken és urakon egyaránt.

Terepmunkához nadrágokat és mellényeket is kínálatunk, a tartósságuknak köszönhetően szintén hímezhetőek. Hoteleknek egyedi törölközőket készíthetünk, legyenek akár fehérek, akár színesek.