Az autómentő elszállítja az utasokat is

Autómentő
Autómentő

Amikor utazás közben valami baj történik, az nagyon kellemetlen tud lenni. Akár munkaidőben vagyunk, akár pihenni indulunk, vagy épp onnan térünk haza, amikor az autónk lerobban, akkor borul minden terv.

Ilyenkor nem elég a javítás díját fizetni, de az autómentés árak is nagyon fontosak. Cégünk igyekszik korrekt áron végezni ezt a munkát.

Mivel már 20 éve vagyunk a szakmában, olyan tarifát alakítottunk ki, hogy mindenkinek elfogadható legyen. Az autópark sok funkciónak kell megfeleljen és mindig készen kell állnia. Az autómentés árak ezt a díjat is tartalmazzák. Szolgálatunk a nap huszonnégy órájában indulásra készen áll.

Nekünk mindegy, hogy milyen napszakban hívnak bennünket, hiszen éppen ez a szolgáltatás lényege. Amikor nagyobb távolságról kell egy autót elhozni, akkor az autómentés árak megbeszélés alapján történnek. Már Németországból és Horvátországból is vállalunk munkát, hiszen a nyaralás alatt, esetleges külföldi úton is történhet meghibásodás. Áraink a weboldalunkon elérhetőek.