Az Atlantic fűtőtestek folyamatos meleget biztosítanak

Atlantic fűtőtest

A kellemes hőt kibocsátó radiátor a legjobb megoldás az elektromos fűtésre. Az Atlantic fűtőtest telepítésével maximális kényelmet érhet el minden nappaliban és fürdőszobában. Az intelligens funkciókkal (emberi jelenlét, valamint nyitott/zárt ablak érzékelőkkel, stb.) ellátott készülékek folyamatos és egyenletes hőelosztást biztosítanak.

Az Atlantic fűtőtestek nagymennyiségű hőt halmoznak fel, majd a kikapcsolás után azt hosszú ideig adják le. Az általuk nyújtott kényelem ugyanolyan lesz, akárcsak a központi fűtési rendszerhez csatlakoztatott radiátorok esetében, csak nincs szükség kazánra. Az innovatív kialakításuknak köszönhetően, a berendezések a padlótól a mennyezetig felmelegítik a helyiségeket.

Az állandó és egyenletes hősugárzás megakadályozza a váltakozó meleg és hideg érzetet, így a központi fűtéshez hasonló kényelmet teremt. A készülékeket a gyártó precíz digitális termosztáttal szerelte fel, ezzel növelve az energiatakarékosságot. Az Atlantic fűtőtest gyorsan és hatékonyan reagál bármilyen hőmérsékletváltozásra.