Az akku csere gyakorisága régen és most

Akku csere

Kezdetben, a mobiltelefon előnye abban rejlett, hogy a vezetékessel ellentétben, bárhová magunkkal vihettük és általa mindig elérhetőek lehettünk. Ugyanakkor, az idők folyamán egyre több funkciót építettek bele, amivel a fejlesztők kényelemsebbé és szórakoztatóbbá tették a mindennapjainkat. Ellenben ennek is meglett a maga hátránya, mégpedig a telefonok sérülékenysége.

A kijelző és az akku csere szinte velejárója az okostelefon használatnak. Elég elejteni vagy hozzáütni véletlenül valamihez és már mehetünk is a szervizbe. A régi készülékekkel nem volt ilyen probléma, eshetett, ütődhetett, ha összeraktuk úgy mentek, mint újkorukban.

A kijelző, valamint az akku csere fogalma ismeretlen volt számunkra, hiszen betörött képernyővel is ugyanúgy üzemeltek és az akkumulátor lehet még ma is menne, ha elővennénk az első mobilokat. Azonban, ha kellenek a fejlett funkciók, akkor kompromisszumot kell kötni. Fokozottan kell figyelni a készülékek védelmére és ha gond van, akkor ki kell fizetni a kijelző és/vagy akku csere díját, ami még mindig kedvezőbb, mintha új okostelefont vásárolnánk.