Az adalékmentes vadas szósz finom

vadas szósz

A legújabb trendek arról tanúskodnak, hogy az emberek egyre több dolgot rendelnek az internetről. Már a különféle élelmiszerek beszerzése is megoldható, így például a vadas szósz megvásárlása csak néhány kattintás.

A Vidékért Szociális Szövetkezet sokféle finomságot gyárt és az egyik legjobb ez az említett mártás, amit általában zsemlegombóccal fogyasztanak. A klasszikus ízek megteremtésében a zamatic.hu webshop segít. A vadas szósz marhahússal, bulgurral, rizzsel, de akár tésztával is fogyasztható. Az adalékmentes Kanálka termékben nem található tartósítószer és glutén- vagy tejszármazék. Természetesen, aki szeretne, az adagolhat pluszban tejfölt, mert még finomabbá tehető az étel vele.

Aki a vadas szósz pontos összetevőire kíváncsi, az látogasson el a Zamatic weboldalára, ahol pontosan fel van sorolva minden hozzávaló. A 345 gr kiszerelésből rendeljen többet és mellé ajánlott még jó pár dolgot belepakolni a virtuális bevásárlókosárba, mert 20 000 Ft feletti vásárlás esetén nem kell szállítási díjat fizetni.