Apple Mac mini az igényes felhasználóknak

Apple Mac

A számítástechnika csak úgy szárnyal az utóbbi évtizedekben, ennek következtében pedig nemcsak az okostelefonok és tabletek piaca virágzik, hanem a számítógépeké is.

Az Apple Mac mini ideális választás azoknak, akik a minőségre utaznak. Az igényesség az Apple termékeknél mindig is alap volt. A Mobil Corner webáruházban nagyon széles választékot talál, nem utolsósorban pedig az Apple Mac mini is kedvezménnyel érhető el.

Az adottságai magukért beszélnek: Intel® Core™ i3 processzor, DDR4 memória, 128GB PCIe-alapú SSD háttértár, Intel UHD Graphics 630 grafikus kártya és 802.11ac Wi-Fi vezeték nélküli hálózat. Az Apple Mac mini mindössze 19,7 x 19,7 x 3,6 cm, így kis helyen is remekül elfér. Rengeteg csatlakozóval van ellátva, a két USB 3.0 mellett, ott van még négy Thunderbolt 3 is, de nem szabad megfeledkezni a RJ-45(LAN), a HDMI, a DC-in, valamint a fejhallgató kimenetről sem!

Természetesen a gyártói tartozékokkal együtt és 1 éves garanciával érkezik házhoz, amennyiben tőlünk rendeli meg. Használja ki az alkalmat!