A vízálló fülhallgatók alapvető követelményei

vízálló fülhallgató

Hogyan lehet az úszást még kellemesebbé tenni? Egyszerűen! A vízálló fülhallgató a víz felszíne alatt is kiváló hanghatást biztosít. Honnan lehet tudni, hogy mely modellek rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal?

Tanulmányozza a gyártó által nyújtott információkat és ott nézzen utána a vízhatlan tanúsítványokra szóló hivatkozásoknak. Az eszközök csupán két tanúsítást kapnak, ami erről a tulajdonságról szolgáltat adatokat.

Ez az IP68 és az IPX8. Ez azt jelenti, hogy a termék nem egyszerűen nedvességálló, hanem merülésálló. A vízálló fülhallgatók dobozain található leírásban keresse az ezen protokollok egyikének való megfelelést. Ha hosszú ideig szeret úszni, akkor válassza a legkényelmesebb modellt!

Ezeknek szorosan kell illeszkedniük a fülbe és nem okozhatnak kellemetlenségeket. Csak vezeték nélküli terméket vásároljon, amin nincsenek nyitott érintkezők, mivel ezek minden bizonnyal oxidálódnak és rövidzárlatot okoznak. A vízálló fülhallgató akkumulátorának élettartama csak a profi úszóknak fontos. Mások időben feltölthetik ezt a tartozékot.