A vakondháló lerakása utólag is sikeresen megtörténhet

vakondháló lerakása utólag

Tavasszal eljön az ideje az automata öntözésre szolgáló mechanizmus időszakos karbantartásának. A kerti locsoló rendszer átvészelte a telet és most újra be kell indítani. A határidők és intervallumok tekintetében az elindítás április első felétől május első feléig kell megtörténjen. A telek teljes vízellátó egységének újraindításával kapcsolatos munkák az összetettségükben összehasonlíthatóak és gyakran meg is haladják az új szisztéma első üzembe helyezésének bonyolultságát. Erre a magyarázat egyszerű. A kerti locsoló rendszer legtöbb alkatrészét és alkotóelemét a gyártó állítja be és készíti elő az első bevezetésre, a későbbi műveletek során pedig idővel csökken azok pontossága.

A felülvizsgálatot és a karbantartást a szakember vagy a tulajdonos is elvégezheti önállóan, de ez bizonyos készségeket és szerszámokat igényel. A vállalkozásunk készen áll arra, hogy segítsen a kerti locsoló rendszer újraindításában, valamint más szolgáltatásokban is. Lépjen kapcsolatba velünk és ismerkedjen meg a munkáinkkal! Számos kertésznek okoz fejfájás ez a kicsi és látszólag ártalmatlan állatka, ami néhány nap alatt a gondozott parcellát egy hepehupás területté változtathatja.

Különösen igaz ez a pázsitokra, amelyek az inváziójuk után egy halom földtúrássá átalakulnak. De a legnagyobb szerencséjükre a vakondháló lerakása utólag is kivitelezhető, hála a technika fejlődésének és a lelkes csapatunknak. Sajnos a szóban forgó rágcsálók nagyon szeretik a gondozott gyep alatt ásni a folyosóikat, mivel a fű alatti talaj puha, nedves, termékeny és kedvenc ételükben, a gilisztában gazdag.

Ha azt szeretné, hogy a háza közelében szép és ápolt pázsit legyen, ami örömöt nyújt Önnek és vendégeinek, amit nem fenyegetnek a rágcsálók, akkor érdemes megvédeni magát és már a fűszőnyeg telepítésekor speciális műanyag hálót használni erre a célra. Ha erre nem került sor, semmi ok az aggodalomra, hiszen a vakondháló lerakása utólag is nagyon egyszerű. Szükség esetén könnyen vágható metszőollóval vagy ollóval a kívánt méretre.