A színvonalas rövid ujjú ing beszerzése

Rövid ujjú ing

Általában minden munkahelyen van egy bizonyos dresszkód. Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön esetében ez nem igaz, nos, akkor valószínű hogy, a sima hétköznapi viseletet kedveli a főnökség. Néhány szakmában elvárt a rövid ujjú ing hordása. Léteznek olyan munkahelyek, ahol ezt teljesen elutasítják.

Amennyiben a banki alkalmazott vagy a tanár viseli ezt a ruhadarabot, úgy nincs vele semmi gond. Azonban a legtöbb férfi pincérnek ez szigorúan tilos. Általában az étterem tulajdonosa ragaszkodik a hosszú ujjú változathoz, azonban a női felszolgálóknál már semmi ellenvetésük nincs. Minden bizonnyal a tikkasztó nyári hőségben a férfi pincér is szívesen hordaná a rövid ujjú inget.

Talán néhány év múlva ez az etikett megváltozik. Szerencsére más területeken általában megengedett a rövid változat hordása az erősebbik nemnek is. Valamivel kellemesebb ezt a változatot viselni, ráadásul a pamut anyag könnyedén szellőzik, ezért nem okoz gondot a melegben. Manapság rengeteg fazon közül lehet választani, több színváltozatban és eltérő mintákkal.

Természetesen választhatja a márkás rövid ujjú inget, amennyiben fontos Önnek a stílus és a minőség. A Gant vagy a Calvin Klein színvonalas termékei között minden bizonnyal talál olyan darabot, amelyik megfelel az igényeinek. Ezek már nemcsak az áruházakból szerezhetőek be, hanem megrendelhetőek az internetről. A rövid ujjú ing egyszerre hordható az utcán vagy épp a munkában, otthon vagy az állásinterjún. Igazán sokféle eseményen meg lehet benne jelenni, csupán a színre szükséges figyelni és az esetleges mintákra.