A Seychelle szigetek utazás érdekességei

seychelle szigetek utazás

Egy igazi kirándulás a pihenésről és a kikapcsolódásról szól. Felejthetetlen élményben lehet részük azoknak, akiknek bakancslistás álmai között szerepel egy Seychelle szigetek utazás. Az Indiai óceán partjainál elhelyezkedő önálló állam 155 szigetet foglal magába.

A hófehér homokos tengerpartja és az óriási gránitsziklák elvarázsolják a turistákat. Vannak olyan különleges látnivalók, amit máshol nem találunk. Érdekes program a szabadon kószáló óriás teknősök simogatása és etetése. A helyi lakosok kedvessége és vendégszeretete is hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Érdemes kipróbálni a helyi étel- és italkülönlegességeket a grillezett halat, a kókuszos süteményt és a banánból készült chipset is. A hangulatos zenés estek, a naplemente, a kellemes időjárás, a finom ételek elkápráztatják a turistákat.

A Seychelle szigetek utazás garantáltan élete legnagyobb és legcsodálatosabb élménye marad. Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a megfelelő időpontot, a szervezést és az ügyintézést bízza a szakemberekre!